Appetitvækker

Velkommen til

 

Som for så mange andre giver nytårsskiftet en kærkommen mulighed for at gøre status og forsøge sig med at ændre noget fundamentalt. For på den måde at blive lykkelig – tænker jeg. Men er man helt lykkelig i disse dage, hvis ikke resten af verden på en eller anden måde har mulighed for at følge med i, og helst kommentere på, de valg man nu engang træffer.

Ihvertfald har “alle” en blog, Instagram, twitter. Vi behøver ikke engang at have noget på hjertet. Vi kan nøjes med behovet for at blive anerkendt for vores aftensmad, en smuk solnedgang eller vores forargelse over noget et af vores medmennesker har gjort.

Jeg har haft denne blog længe. Af en eller anden årsag er det lykkedes mig at holde den fuldstændig anonym i flere år. Det skulle gerne ændre sig i løbet af dette år. Det er ihvertfald planen.

Hvis man skal kickstarte noget i dag er det helt og aldeles nødvendigt at afsløre noget chokerende. Noget, folk ikke vidste. Noget, der kan løfte øjenbryn og sætte sladderen i gang. Desværre er det de færreste afsløringer der virkelig chokerer – endsige overrasker. Vi har set det hele – oplevet det hele – overlevet det hele – og med garanti er der mindst en anden, der har oplevet det hele før dig  – oftest på en mere spændende måde.

Nu er jeg så i den situation, at jeg ikke har noget at chokere nogen med. Til gengæld har jeg noget godt sladder. Min hemmelighed er så hemmelig, at jeg først for nylig har fundet modet til at afsløre det. Som de mest saftige af alle hemmeligheder er det nemlig ikke kun mig, der er påvirket af den. 

Denne store hemmelighed bliver kickstarten på denne blog. Det er et meget saftigt stykke sladder. Jeg er træt af at lyve og tilbageholde – og de kloge siger at sandheden sætter fri – efter at den først har pisset dig af (det lyder i øvrigt så meget bedre på engelsk).

Min store hemmelighed….vil blive afsløret i næste uge (jeg har lige et par stykker der skal advares)…Samme tid – samme sted. Men verden vil aldrig blive det samme – for dem der kender mig.

En mening om “Appetitvækker

  1. Pingback: Den Store Afsløring – Det sidste fornuftige menneske

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.